+385 98 9840 232

Bazeni -
Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

Kupole

U ponudi imamo teleskopske pokrove za bazene proizvođača “Aguanova“, člana grupacije IPC „Inter Pool Cover“ Europskog udruženja za proizvodnju i prodaju teleskopskih pokrova za bazene, koji pružajumodernu liniju svojih proizvoda i kontroliranu proizvodnju.

Nudimo Vam veliki izbor različitih formi pokrova, boja profila i polikarbonata, sisteme pokrivanja i zatvaranja s mogućnošću zaključavanja.

Mobilni teleskopski pokrovi sastavljeni su od teleskopsko mobilnih segmenata. U zavisnosti od izbora, segmenti se mogu pomicati u oba smjera ili samo u jednom, kao sinhronizirani teleskopski sistem.

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

Ljetni prekrivači

Ljetni prekrivač SKIN BULLE prekriva bazen plutajući na vodi. Štiti bazen od prašine, lišća, insekata i ostalih nečistoća. Ljetni prekrivač se naziva i termo prekrivač jer su izdanci na pokrivaču ispunjeni zrakom, a zrak se koristi kao termoizolator i nedopušta gubitak topline. Polietilenski, debljina 400 mikrona i tretiran protiv UV zračenja. Izrađuje se po mjeri, a ovisno o modelu može biti djelomično ojačan ili potpuno ojačan po obodu. Obzirom da pluta na vodi dimezije su ekvivalentne površini vode, a za lakše prekrivanje i otkrivanje u ponudi je i teleskopski namotač.

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

Teleskopski namotač za bazenske prekrivače PRESTO u potpunosti olakšava namatanje i odmatanje prekrivača kod ukopnih bazena. Postolja u obliku “U” cijevi, izrađena su od nehrđajućeg čelika, dok je teleskopska namatajuća cijev od anodiziranog aluminija. Opremljen je s kočnicom i reduktorom koji omogućava udvostručenje broja okretaja. Za ljetne prekrivače do 12 m dužine i 6 m širine.

Zimski prekrivači

Zimski prekrivači izrađuju se u skladu sa francuskim standardom sigurnosti NF P 90-308. Izrađen je od fleksibilnog PVC materijala, 550 g/m^2, pojačan slojem od poliestera, tretiran protiv UV zraka, gljivica i bakterija. Sustav za pričvršćivanje se isporučuje zajedno s prekrivačem a sastoji se od dvostrukih ušica, “P” klinova i rastezljivih elastičnih napinjača čiji razmak može biti najviše 0,8 m. Za pričvršćivanje je potrebno na plaži izbušiti rupe promjera 6 ili 8 mm u koje dolaze “P” kuke. Na prekrivaču se izrađuju rupe ili je zavarena mrežica za odvodnju vode od padalina. Izrađuje se po mjeri, a kvadratura prekrivača računa se na način da se dimenzije vode povećavaju sa svake strane za 35 cm, jer prekrivač prekriva ivični kamen koji je najčešće širine od 20 do 30 cm.

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena

S rastezljivim napinjačima moguće je pričvrstiti prekrivač na zidove i zakrivljene površine.

Natkrivanje bazena

Zimski sigurnosni prekrivači

Zimski sigurnosni prekrivač EASY TOP ima pojačanja od anodiziranih aluminijskih cijevi. Sigurnosni prekrivač izrađen je od fleksibilnog PVC materijala, 1200 g/m^2, pojačan slojem poliesterskog tkanja od 550 g/m^2 visoke otpornosti na probijanje, tretiran protiv UV zraka, gljivica i bakterija. Anodizirane aluminijske cijevi se oslanjaju na ivični kamen ili plažu preko cijele širine bazena. Po dužini na rubovima prekrivač je pojačan dvjema trakama protiv trošenja i oštećivanja prilikom namatanja. Sustav za pričvršćivanje, otvaranje i zatvaranje se isporučuje zajedno s prekrivačem, a sastoji se od poliesterskih traka i napinjača. Namatanje se vrši pomoću posebnog mehanizma i ručke ili automatizirano pomoću motora na baterije.

Natkrivanje bazena

Automatski sustav za namatanje s motorom ROLLTROT ima motor smješten s desne strane pogonjen baterijama i s daljinskim upravljanjem. Punjenje baterija potrebno je nakon svakih 10 otvaranja, a pokrov veličine 10 x 5 m može se namotati za oko 3 minute. Namijenjen je za bazene do 11 m dužine i 5 m širine.

Natkrivanje bazena

Natkrivanje bazena