+385 98 9840 232

O nama

O nama

Tvrtka EKO TOP d.o.o. osnovana je početkom 2014. godine na temelju višegodišnjeg rada i iskustva na području pročišćavanja otpadnih voda.

Cilj tvrtke je pozicionirati se kao kvalitetan partner na području obrade otpadnih voda i ponovnom iskorištavanju istih.

Projektiranje i proizvodnja naših proizvoda izvodi se prema normama Europske unije prihvaćenih i u Hrvatskoj, te prema pravilnicima i propisima važećim u Hrvatskoj.

Kroz dugoročno ulaganje u razvoj tehnologije pročišćavanja otpadnih voda i proizvodnje uređaja kao primarne djelatnosti, uz proširenje usluga na projektiranje i izradu bazena, te projektiranje i ugradnju sustava navodnjavanja postići konkurentski objedinjeni proizvod uređenja svake okućnice ili javne površine.

Kod ugovaranja poslova izlazimo u susret našm kupcima i sve naše proizvode prilagođavamo (u mogućnosti smo izraditi uređaje raznih oblika i dimenzija) prema zahtjevima investitora uz zadržavanje maksimalnih odlika proizvoda.

amenities

UREĐAJI ZA OBRADU OTPADNIH VODA

Uređaji za obradu otpadnih voda projektirani su u skladu sa Europskim normama HRN EN 12566-3 i HRN EN 12255 prihvaćenim u Hrvatskoj. Uređaji su cilindričnog oblika i izrađuju se iz polipropilenskih ploča, postupkom zavarivanja.

Osnovni elementi uređaja su:
spremnik uređaja
ulazna gruba rešetka
niskotlačno puhalo
mamut pumpe
difuzori
upravljački ploča

Mali uređaji za obradu otpadnih voda do 50 ES

Mali uređaji za obradu otpadnih voda su definirani normom HRN EN 12566-3, gdje je 1ES (ekvivalent stanovnika) jednak hidrauličnom opterećenju od 150 lH2O/dan i biološkom opterćenju od 60 gBPK5/dan.

Mali uređaji se upotrebljavaju kod pročišćavanja otpadnih voda iz obieljskih kuća, manjih hotela, restorana i tvornica. Njihova je namjena da ukupne sanitarne otpadne vode obrade do stupnja za ispust u prirodni prijemnik prema kriterijima definiranim u NN 80/2013).

Navodnjavanje

Navodnjavanje koje podrazumijeva projektiranje, instalaciju sustava, održavanje sustava i prodaju materijala. Želimo biti i Vaš izbor za distribuciju sustava navodnjavanja i fertirigacije (prehrane).

Preuzeli smo zadatak: osiguravanje "idealnog navodnjavanja, savršeno prilagođenog specifičnim potrebama svake zelene površine", zalijevanje koja dolazi iz višegodišnjeg iskustva i najbolje tehnologije koja danas postoji na svjetskom tržištu.