+385 98 9840 232

Ostali proizvodi -
Hidrostanice

Hidrostanice

Hidrostanice su kompaktni proizvodi za povišenje tlaka vode u vodoopskrbnim sustavima. Primjenu imaju od malih domaćinstava, hotela pa sve do industrijskih postrojenja. Hidrostanice se projektiraju prema zahtjevu investitora uzimajući u obzir sve relevantne činjenice i to u pogledu cjevovoda, raznih kombinacija tipova i kapaciteta crpki te načinu upravljanja u različitim režimima rada.

Tehnički podaci hidrostanica:
Broj crpki: 2-6 crpki
Protok: max 1080 m3/h
Visina dizanja: max.160 m
Temperatura tekućine: 0°C do +70°C
Radni tlak: max. 16 bar

U ponudi se nalaze:
1. Kontenjerske hidrostanice
2. Podzemne hidrostanice

Kontenjerske hidrostanice

Kontenjerska hidrostanica je proizvod koji uz potpunu radioničku predmontažu, omogućava brzu montažu sa spajanjem na dovodni i tlačni cjevovod i puštanje u pogon na odabranoj lokaciji.

Kontejnerska hidrostanica se sastoji od uređaja za povišenje tlaka - hidrostanice, odabranog prema pojedinim zahtjevima, kontejnerskog spremnika odgovarajuće veličine - odabranog prema veličini hidrostanice, te opreme hidrostanice, uključujući ventile, zasune, razvodni ormar, grijalica, te sve dodatne opreme prema zahtjevima pojedine stranke.

 

Podzemne hidrostanice

Podzemna hidrostanica ugrađuje se na mjestima gdje ne postoji mogućnost smještaja iznad zemlje ili gdje se projektom zahtjeva da precrpna stanica bude ispod zemlje. To je proizvod koji uz potpunu radioničku predmontažu, omogućava brzu montažu sa spajanjem na dovodni i tlačni cjevovod i puštanje u pogon na odabranoj lokaciji u pripremljenu građevinsku jamu.

Podzemna hidrostanica se sastoji od uređaja za povišenje tlaka - hidrostanice, odabranog prema pojedinim zahtjevima, podzemnog spremnika odgovarajuće veličine, te opreme hidrostanice, uključujući ventile, zasune, razvodni ormar, grijalica, te sve dodatne opreme prema zahtjevima pojedine stranke.